Mega zľava so zľavovým kódom MINUS20

Milí zákazníci,
až do konca týždňa si môžete v oddelení MEGA ZĽAVA uloviť množstvo parádnych kúskov za super cenu. Stačí zadať zľavový kód MINUS20 a všetky už tak zľavnené položky z tohto oddelenia sa Vám v košíku zlacnia o ďalších 20%.
A prečo táto fofr akcie? Kto chodí do nášho obchodíka, dobre vie, že sme zavalení novými vzormi materiálov a nedá sa tu pohnúť. Chceme to tu mať zase pekné. Takže jednoducho všetko musí preč. A tak zbierame postupne všetko, čo tu je a ešte stále pridávame kúsok po kúsku, aby sme vám toho ponúkli čo najviac. Dopĺňať nové veci budeme určite minimálne do konca týždňa.
V oddelení MEGA ZĽAVA nájdete prevažne úplné novinky, ktoré šijeme len na nafotenie a potom nám tu zostanú, pretože ako všetci viete, veci „na sklad“ príliš nešijeme. A zvyšok vecičiek, ktoré tu máme, si niekto napríklad nevyzdvihol alebo mu nesadla veľkosť, tak sme si ich tu nechali a ušili iné, na mieru. Myslím, že by bola škoda, keby na ne tu svietilo slniečko a zničilo ich. To si ich radšej užite vy za zvýhodnenú cenu.